Παραγγελίες

Εξυπηρέτηση Πελατών – Επικοινωνία:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω:

E-mail: mpomponieres@oikonomikesmpomponieres.com

Facebook: https://www.facebook.com/oikonomikesmpomponieres

Twitter: https://twitter.com/Mpomponieres_Gr

Instagram: https://www.instagram.com/oikonomikes_mpomponieres/

Τηλ. Επικοινωνία: 6947894065

 

Όλα μας τα υλικά είναι εισαγωγής για αυτό και ο χρόνος παραλαβής τους συνήθως κυμαίνεται απο 7  έως 30 ημερολογιακές ημέρες αναλόγως του είδους, θέλοντας πάντα να είμαστε σωστοί και αξιόπιστοι δουλεύοντας την κάθε παραγγελία ξεχωριστά και δίδοντας την κατάλληλη προσοχή που χρειάζεται για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Επειδή το κατάστημα μας είναι ηλεκτρονικό και δεν διαθέτει φυσική παρουσία δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να σας συναντήσουμε από κοντά, όμως για την εξυπηρέτηση σας αναγράφονται αναλυτικά όλες οι διαστάσεις όλων μας των ειδών προκειμένου να σας λυθεί οποιαδήποτε απορία που τυχόν έχετε.

Τα κουφέτα δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή αλλά μπορούμε πάντα σε άμεση συνεννόηση με εσάς να τοποθετήσουμε οποιοδήποτε είδος επιθυμείτε.

Στις τιμές των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Κάθε μέρα στην σελίδα μας θα βρίσκεται νέα προϊόντα τα οποία προστίθενται στον κατάλογο μας και μπορείτε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό μας  newsletter και να ενημερώνεστε απευθείας για τις νέες αφίξεις με ένα μήνυμα στο γραμματοκιβώτιο σας!

Τρόποι πληρωμής

Απαιτείτε κατάθεση προκαταβολής της τάξεως του 50% και η εξόφληση του πόσου της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με:

– Πληρωμή στα Ελτά με την παραλαβή των προϊόντων σας δηλαδή με αντικαταβολή του υπολειπόμενου ποσού.

– Με κατάθεση του υπόλοιπου ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό.Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων για παραγγελιες άνω των 50€ και έως 3kg γίνεται δωρεάν  σε όλη την Ελλάδα με την εταιρεία ‘’Ελληνικά Ταχυδρομεία Ελλάδος‘’ σε περίπτωση αντικαταβολής μέσω της προαναφερόμενης εταιρείας ο πελάτης επιβαρύνεται το ποσό αυτής, το οποίο ανέρχεται στα 2,40€.

Επιπλέον χρεώσεις προκύπτουν αν το βάρος του δέματος είναι μεγαλύτερο των 3kg:

4 kgr:2,00€
5 kgr: 2,50 €
6 kgr: 3,00 €
7 kgr: 3,50 €
8 kgr: 4,00 €
9 kgr: 4,50 €
10 kgr: 5,00 €
11 kgr: 5,50 €
12 kgr: 6,00 €
13 kgr: 6,50 €
14 kgr: 7,00 €
15 kgr: 7,50 €
16 kgr: 8,00 €
17 kgr: 8,50 €
18 kgr: 9,00 €
19 kgr: 9,50 €
20 kgr: 10,00 €
>20: 0,50/κιλό

  • Για δέματα ειδικών διαστάσεων ή για πολύ δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας με μεταφορική εταιρία, με σκοπό την δυνατότερη χαμηλή χρέωση.
  • Αν ο εκάστοτε πελάτης έχει δικό του κωδικό σε οποιαδήποτε εταιρία courier, παρέχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί αυτός με προεξόφληση της παραγγελίας μέσω τραπεζικής κατάθεσης την ημέρα της αποστολής.


Αποστολή Δειγμάτων

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής δειγμάτων καθώς η κάθε παραγγελία εκτελείτε με βάση επιθυμίας του πελάτη και δεν κρατείτε φυσική αποθήκη.


Όροι Αποστολών

Οι παραγγελίες αποστέλλονται και παραδίδονται στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Το κόστος αποστολής άνω των 3kg επιβαρύνει τον παραλήπτη. Για κάθε παραγγελία γίνεται ειδικός έλεγχος βάρους, όγκου και τόπου αποστολής, για να εκτιμηθεί σωστά ο ασφαλέστερος, συντομότερος και οικονομικότερος τρόπος μεταφοράς και παράδοσης.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εγγυάται το σωστό αμπαλάζ και δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για οποιαδήποτε απώλεια δεμάτων ή καταστροφή προϊόντων κατά τη μεταφορά. Σε περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής, την ευθύνη για αποζημίωση φέρει η μεταφορική εταιρία η οποία ανέλαβε τη μεταφορά.

Το  ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση μιας παραγγελίας, οι οποίες οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία . Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών, προβλήματα μεταφοράς, προβλήματα παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Στις περιπτώσεις αυτές το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.

Χρόνος Αποστολής της Παραγγελίας

Αμέσως μόλις φύγει η παραγγελία σας από εμάς σας στέλνουμε ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό φορτωτικής προκειμένου να παρακολουθείτε την πορεία αποστολής του.

 

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφή- Αλλαγή – Ακύρωση Παραγγελίας.

Επιστροφή  προϊόντων:

Επιστροφές δεν γίνονται δέκτες σε μπομπονιέρες , οι οποίες έχουν φτιαχτεί σύμφωνα με την επιλογή, το γούστο και την προτίμηση του κάθε πελάτη του ηλεκτρονικού  καταστήματος μας .

Επιστροφές  επίσης δεν γίνονται δεκτές και σε υλικά που παρέχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα όταν δεν είναι σύμφωνα με τις προτεινόμενες ποσότητες παραγγελίας.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων:

Όλα τα προϊόντα του καταστήματος μας περνάνε από  έλεγχο και κατά την παραλαβή τους , αλλά και κατά την αποστολή τους σε εσάς. Αν κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό ή προϊόν που βρίσκεται σε κακή κατάσταση και υπεύθυνη δεν είναι η εταιρεία ταχυμεταφορών ή η μεταφορική εταιρία, μπορεί να γίνει άμεση αντικατάσταση του ,εφόσον υπάρχει σε διαθεσιμότητα. Αν το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη.

Η επιστροφή χρημάτων σε ελαττωματικά προϊόντα είναι στη κρίση του ηλεκτρονικού καταστήματος και μόνο σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση τους.

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είσαστε σίγουροι για την επιλογή των προϊόντων της παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ακύρωση Παραγγελίας:

Ακυρώσεις σε μπομπονιέρες δεν γίνονται δεκτές. Ακυρώσεις δεν γίνονται δεκτές  όταν το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει παραλάβει τα προϊόντα της παραγγελίας σας ή  και όταν έχει προχωρήσει στην υλοποίηση της παραγγελίας σας μερικώς ή  ολικώς. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αγοράσετε τα προϊόντα σας σύμφωνα με το στάδιο υλοποίησης που βρίσκονται.

Έξοδα Αποστολής Επιστροφών:

Σε περίπτωση επιστροφής τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή , εκτός και αν η επιστροφή οφείλετε σε δική μας υπαιτιότητα.

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s